Menu Zavřeno

“Dcera čte od rána durch. Nechtěla s námi jít ani k bazénu, a když jsme se vrátili, pořád v pyžamu, iPad s kalkulačkou v ruce a zabraná do knížky. … Po třech týdnech přijela z tábora a od té doby se od Vítka nehne. Musela jsem to zabavit, aby šla vůbec spát!“


“Slavnostně rozečteno a naprosté nadšení.”


“Vítek porazil Harryho Pottera (máme rozečtený 5. díl, do úterý s Vítkem soupeřili a od středy každý večer už jen Vítek :-))! Je to skvělý, bavíme se s Tomem oba. Skáče po posteli napětím a škemrá o další kousek.”


“Četli jsme s dětmi ve druhém trojročí, tzn. 4.–6. třída. Děti různých zájmů, před prádzninami už celkem zdivočelé, ale na hodinu a půl se najednou zklidnily. Některé to doslova hltaly, chvílemi jsme se smáli, nadšeně jsme luštili hádanky a půlka třídy ani nechtěla jít na oběd. Vážně skvělá kniha! Děkujeme!”


“Knížka dorazila přesně na vysvědčení, tak jsme se do ní s dcerou pustily. Nejdříve jsme se lekly, že je tak tlustá a malými písmeny, ale hned jsme se začetly. Je to super knížka (a opravdu baví i rodiče 🙂 ). Díky moc!” PS: “Právě když vám píšu přišla za mnou dcera, ať jdeme zase číst. Takhle nadšenou do čtení jsem ji už dlouho neviděla :-).”


“Kvido čte a čte a není s ním řeč.”


“Stelča otevřela knížku a už v ní leží dvě hodiny.”


“Dneska nám na dovolené prší, tak jsme rozečetli Vítka a jsem naprosto nadšený. Neměl jsem dopředu moc představu, co očekávat, ale je to vynikající. Spousta vtipných momentů, příběh se pěkně posouvá a ten zážitek z interaktivity je skvělý! Tak jsem trochu rozpolcený, jaké počasí si dál přát :-).”


“Je to boží, smála jsem se při čtení nahlas.”


“Hlásíme, že jsme s dcerou našly praprapradědečkovy deníky a jsme napnuté jak kšandy :-). Díky knize je dcera víc ve stínu a sama chodí, kdy už zase budeme hrát. Kniha je skvělá, moc přeju, ať se jí daří.”


“Dnes jsem si přinesla knížku ze Zásilkovny a už čtvrt hodiny si hraju :-). Děkujeme! Myslím, že jste odvedla skvělou práci, je to krásné, vřelé a z textu dýchá radost.”


“Knížku jsem dnes dostala, dočista mě pohltila, a to už jsem velká holka – trojnásobná máma dětí 12, 16 a 20 let :-). Snad jim ji taky půjčím :-).”